MVO

  • Home
  • Informatiepagina's
  • MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen als Installatiebedrijf

Installatiebedrijf Vehof B.V. is actief op het gebied van MVO. Dit uit zich in allerlei werkwijzen op locatie en binnen het bedrijf. Van een verlichting die automatisch uit gaat en energiezuinige verwarming in het kantoorpand tot het scheiden van verschillende afvalstromen.

MVO en u

Ook helpt Installatiebedrijf Vehof B.V. haar klanten bij duurzaam ondernemen en het realiseren van MVO-doelen. Vooral door goede advisering over energiebesparing, energiezuinige installaties en goed onderhoud. Dit laatste verlengd de levensduur van installaties en zorgt – bij reiniging filters – voor een schonere leefomgeving. Ook zijn wij wij een erkend leerbedrijf en een partner van "Scoren met Werkgevers" wat een initiatief is van FC Twente. 

EVC traject 2013 en 2020

EVC staat voor erkenning van verworven competenties. Kennis en kunde van onze werknemers zijn nauwkeurig in kaart gebracht. Duidelijk werd wat mensen allemaal hebben geleerd op het werk en ook daarbuiten. Een EVC-procedure mondt uit in een ervaringscertificaat: een document waarin wordt vastgelegd wat iemand nu kan en weet. Deze kennis en ervaring werd vergeleken met een landelijke standaard zoals die in het mbo, hbo of branche wordt gebruikt. Installatiebedrijf Vehof B.V. weet daardoor precies op welk niveau haar werknemers kan functioneren. https://www.evcdienstencentrum.nl/

CO2-neutraal

Echt trots is Installatiebedrijf Vehof B.V. op het project in Hengelo van de familie Beijk. Daar hielp ze de opdrachtgever op allerlei manieren om CO2-neutraal te kunnen wonen en werken.

Meer informatie

Vul hieronder het formulier in of bel meteen 074 376 18 80 en we nemen de mogelijkheden graag en vrijblijvend met u door.

Share our website