Over Vehof

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over Vehof


Installateurs in Elektrotechniek en Werktuigbouwkunde

U wilt kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Van installatie en onderhoud aan uw CV-ketel tot de aanleg van een nieuwe badkamer. Van beveiliging, branddetectie en klimaatbeheersing tot aanleg van een datanetwerk. Installatiebedrijf Vehof B.V. is in Twente de specialist die u zoekt. En gaat u voor duurzaam ondernemen en energiebesparing, ook dan bent u hier aan het goede adres.

Bouwbegeleiding

Particuliere en zakelijke opdrachtgevers zetten Installatiebedrijf Vehof B.V. vaak in voor begeleiding van verbouw- en nieuwbouwprojecten. Vehof stuurt de eigen installateurs aan, maar ook bouwers en andere specialisten die betrokken zijn bij de opdracht. Dit komt efficiënte samenwerking en kostenbesparing zeker ten goede. Goed geregeld en een hele zorg minder.

In de regio Twente is Installatiebedrijf Vehof B.V. met meer dan 25 jaar ervaring en bijna 30 professionele krachten, een speler van formaat. Particulier en bedrijven weten de installateur te vinden voor loodgieterswerk, sanitair en verwarming maar ook voor aanleg datanetwerken en elektrische installaties. Vehof is een maatschappelijk verantwoorde ondernemer (MVO), met oog voor de leefomgeving, voor mens en milieu. Met kennis en ervaring in energiezuinige, energieneutrale of zelf energieopwekkende installaties, lopen zij voorop.

Missie

Particulieren en bedrijven verbinden met Installatiebedrijf Vehof B.V.

Visie

Wij kunnen verbinden, omdat u bij ons terecht kunt voor: branddetectie, brandmelding, inbraakbeveiliging, domotica, datanetwerken, verlichting, warmtessytemen, klimaatbeheersing, loodgieterswerk, sanitair, ventilatie, airconditioning en dakbedekking. Wij innoveren in duurzaam ondernemen en dragen zorg waar nodig voor energiebesparing. Onze rol zal door nieuwe technologieën verschuiven van installateur van uitvoering naar regie en advies. Steeds vaker worden wij gevraagd om de verbouw- en nieuwbouwprojecten te begeleiden. Eén aanspreekpunt met jarenlange ervaring draagt zorg voor een efficiëntere samenwerking en daardoor een eerlijke prijs. Synoniemen voor verbinding bestaan er genoeg. Wij blijven bij: contact onderhouden, hierdoor ontstaan relaties, met hen bouwen wij bruggen, delen bruikbare kennis om continu onze kwaliteit te waarborgen en waar nodig is te verbeteren.

Kernwaarden

  • Organisatie: communicatie, samenwerken en kwaliteitsgerichtheid.
  • Individueel: zelfstandigheid, klantgerichtheid en doorzettingsvermogen.
  • Leidinggevende: coachend leidinggeven, besluitvaardigheid en plannen & organiseren.

De vier pijlers van Installatiebedrijf Vehof B.V.:

  • Elektrotechniek.
  • Werktuigbouw.
  • Bouwbegeleiding.
  • Service en onderhoud.

Meer informatie

Wilt u vrijblijvend kennismaken of hebt u een vraag? U bent van harte welkom aan De Berken in Delden, maar mailen of bellen mag ook, tel: 074 376 18 80. Een afspraak is zo gemaakt.

Share our website