Referenties

Op naar energieneutraal wonen met Installatiebedrijf Vehof

De bouw van het high-tech huis aan de Vikkerhoekweg in Hengelo werd een meerjaren plan. Maar het resultaat mag er zijn. Initiatiefnemer en ‘autodidact architect duurzaamheid’ Maurice Beijk (49 jaar) is er trots op. Met de specialistische kennis van installatiebedrijf Vehof en Aannemersbedrijf Mulder heb ik zo'n beetje het meest duurzame huis van het Oosten gebouwd. Het beschikt over Aard-warmte/kou installatie, warmte wisselaars in de LTV, domotica, elektrosmogfilter, Lexcom data-netwerk CAT6, WTW systemen bij de douche en de houtkachel en een centraal stofzuigsysteem. Kortom; het is traditioneel gebouwd, met bijna alleen maar natuurlijke materialen. Maar het is wel voorzien van alle moderne, energiebesparende of zelfs energieopwekkende technieken waarover we momenteel kunnen beschikken.”

Meer informatie

Project Beaufort Markelo

Het Beaufort heeft een prominente plek in het centrum van Markelo. Komend van de richting van de A1 rijd je frontaal af op het gebouw. In vroegere tijden bevond zich direct rechts van het pand de weg naar Diepenheim. Deze weg is omgelegd toen er een nieuw gemeentehuis werd gebouwd. De voormalige Stationsweg is als zichtas opgenomen in het bouwplan voor het nieuwe gezondheidscentrum en vormt tevens de entree naar het nieuwe Beaufort die gelegen is in het tussenlid van bestaande- en nieuwbouw. Het terrein dat in eigendom is gebleven bij het Beaufort is bijna100% volgebouwd. Daardoor moest er rekening gehouden worden met de plaatsing van ramen, vooral naar de belendende percelen. Uitgangspunt is tevens geweest dat het tweede bouwvolume, het nieuwbouwdeel, niet uit zou steken boven het dak van het oorspronkelijke gebouw. Het aanzicht is dientengevolge niet “aangetast”.

Meer informatie

Renovatie Hotel 't Lansink

In Hengelo kwamen de technische en metaalindustrie in het begin van deze eeuw tot grote bloei. Een van de bedrijven, dat ook nu nog bestaat, werd opgericht door C.F. Stork, een bevlogen en zeer sociaal grootindustrieel. Deze C.F. Stork had de - zeker voor die tijd - revolutionaire opvatting, dat zijn arbeiders goede leef- en woonomstandigheden moesten worden geboden. Hij realiseerde voor de werknemers van zijn bedrijf, een woonwijk van hoge kwaliteit en in een verrassende bouwstijl. Deze wijk 'Het Tuindorp' gedoopt is ook nu nog een van de meest aantrekkelijke delen van Hengelo.

Meer informatie

Twence BV, installatie onderhoud

Twence produceert op een duurzame en efficiënte wijze grondstoffen en energie uit afval en biomassa. Daarmee dragen we bij aan het sluiten van de grondstoffenketen, het besparen van fossiele brandstoffen en de vermijding van CO2-uitstoot. Onze stip aan de horizon is de afvalloze maatschappij en energieproductie uit hernieuwbare bronnen. Installatiebedrijf Vehof B.V. wordt ingezet voor interne verbouwingen, onderhoud maar ook voor alle gebouwen legionella preventie.

Meer informatie

Welbions is de woningcorporatie van Hengelo

Welbions is de woningcorporatie van Hengelo. Ze verhuren, verkopen, beheren en onderhouden woningen. Ongeveer 25.000 mensen wonen in een van de bijna 13.000 huurwoningen. Installatiebedrijf Vehof B.V. doet het beheer, (planmatig)onderhoud en renovatie voor Welbions.

Meer informatie

Elementis Specialties, installatie onderhoud

Elementis Specialties, voorheen bekend als Servo, is een chemische specialiteiten bedrijf gevestigd in Delden, Nederland. De speciaal vervaardigde producten van het bedrijf zijn voornamelijk gecategoriseerd als "Surface-active stoffen". Surface-active stoffen zijn actief in de gas / vloeistof, vloeistof / vloeistof en vloeistof / vast-interfaces. Deze verbindingen worden ook wel de Surface-active stoffen genoemd. Elementis Specialties concentreert zich op speciale Surface-active stoffen voor diverse industriële toepassingen.

Meer informatie

Referenties

  • Op naar energieneutraal wonen met Installatiebedrijf Vehof
  • Project Beaufort Markelo
  • Renovatie Hotel 't Lansink
  • Twence BV, installatie onderhoud
  • Welbions is de woningcorporatie van Hengelo
  • Elementis Specialties, installatie onderhoud

Vraag uw offerte aan

U wilt een offerte voor uw Elektrotechniek, Sanitair Werktuigbouw, Bouwbegeleiding, Service of Onderhoud. Dan kunt u deze online bij ons aanvragen via onderstaande knop.

Offerte aanvragen